У Дніпрі лікар розповів про небезпеку COVID-19 для вегетаріанців

Вегетаріанці перебувають у групі ризику у випадку зараження COVID-19

У Дніпрі лікар розповів про небезпеку CO…

Про це у Facebook пише головний лікар обласної клінічної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко, передає Depo.Дніпро.

За словами Риженка, вегетаріанці і вегани зараз знаходяться в групі ризику, у них швидше настає друга, більш важка фаза перебігу хвороби.

Для повноцінного протистояння захворюванню необхідно повноцінне харчування – м'ясо та клітковина. Рослинні білки не можуть компенсувати тваринний білок.
 

 

"Лихоманка приблизно у 90% пацієнтів, далі слабкість, кашель - у 40%, найбільш важкі ознаки - це задишка, задишка сигналізує про великий ураженні легеневої тканини і ці пацієнти в першу чергу потребують госпіталізації. Дуже важливий елемент профілактичного раціону - білкова їжа, зокрема боби, риба, птиця, яйця, тофу або сочевиця", – пише Риженко.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині за добу COVID-19 вбив 29 людей й заразив понад 1700.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme