На Дніпропетровщині жінка померла, скуштувавши в'ялену рибу

Жінка померла після того, як з'їла в’ялену та прокопчену в домашніх умовах рибу

Про це йдеться у повідомлені Державної санітарно-епідеміологічної служби України, передає Depo.Дніпро.

Жінка  1948 року народження, яка мешкала у селі Грущівка Дніпропетровської  області померла 26 травня, на шосту добу від госпіталізації.

Хвору було госпіталізовано у реанімаційне відділення інфекційної лікарні № 1 міста Кривий Ріг та 24 травня введено протиботулінічну сироватку, однак перебіг хвороби залишався важкий.

Продукт, який вживала жінка до нездужання - риба карась не потрошена, в’ялена та прокопчена в домашніх умовах, виловлена чоловіком постраждалої у Каховському водосховищі за місцем проживання.

Чоловік загиблої також вживав підозрюваний продукт, проте ознак захворювання у нього не спостерігається.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme