У Дніпрі фіскали провели обшуки у офісі великого неплатника податків

Фіскали провели три обшуки у Дніпрі та Кривому Розі у приміщеннях фірми, яку підозрюють у несплаті податків

У Дніпрі фіскали провели обшуки у офісі…

Про це у "Фейсбуці" пише перший заступник голови державної фіскальної служби України Сергій Білан, передає Depo.Дніпро.

Співробітники податкової міліції Офісу великих платників податків ДФС спільно із Генпрокуратурою викрили підприємство, яке ухилилося від сплати податків.

Фіскали провели три обшуки у Дніпрі та Кривому Розі у офісному та складському приміщенні, а також у помешканні засновника підприємства.

Обшуки проходили у рамках операції "Рубіж-2017" та розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 212 та ч. 2 ст. 364-1 КК України.

Компанія, у приміщеннях якої проводились обшуки, займається виробництвом олії, протягом жовтня 2015 – травня 2017 року відобразили у податковій звітності безтоварні фінансово – господарські операції із придбання насіння соняшника у низки підконтрольних фіктивних підприємств.

Підприємство закуповувало продукцію у фермерських господарств за готівку, а отриману після обробки продукцію (олія соняшникова, макуха, шрот) експортували до Італії, Малайзії, Марокко, Туреччини, Франції, Швейцарії та інших держав.

За результатами обшуків вилучено та передано на відповідальне зберігання 400 тон соняшникової олії, 500 тон насіння соняшника, 8,5 тис. тони шроту соняшника, а також первинні фінансово-господарські документи, чорнові записи, печатку та комп'ютерну техніку.

Загальна вартість вилучених ТМЦ складає майже 45,7 млн. грн.

Нагадаємо, що 3 серпня, у Кривому Розі озброєні силовики обшукують офіс ахметівського підприємства. Згідно з повідомленням підприємства "Метінвест", у Кривому Розі озброєні поліцейські виломали двері до офісу підприємства "Метінвест Бізнес Сервіс", яке відповідає за бухгалтерське супроводження підприємств холдингу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme