UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Відомий мандрівник з Дніпра розповів спосіб приготування їжі в екстремальних умовах

Мандрівник Сергій Гордієнко повернувся з чергової подорожі і розповів, як він виживав під час шторму

Відомий мандрівник з Дніпра розповів спо…

Про це повідомляє "Днепр вечерний", передає Depo.Дніпро.

"Найголовніше - не можна залишатися в каяку. Потрібно максимально відійти від берега, закрити каяк і перевернути човен. Перечікувати шторм треба саме в такому положенні. Іноді так залишаєшся на 3-4 дні. Я розробив свою систему подачі води, у мене там 3-4 трубочки, що йдуть з резервуарів з водою всередині каяка. З їжею проблем теж немає. Я відкрив для себе блюдо, яке можна готувати в таких умовах. Рецепт простий і унікальний. Виявляється, достатньо зробити маленькі отвори в пакеті з гречкою і замочити її на 6-7 годин в морській воді. Після цього каша готова до вживання", - повідомив він.

Нагадаємо, що у грудні 2017 року відомий дніпровський мадрівник Гордієнко завершив піврічну експедицію Чорним морем.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme