У супермаркетах Дніпропетровщини масово збували заражену моркву
Зловмисники організували у м. Дніпро цех з виготовлення салатів "по-корейські"
Про це йдеться у повідомленні Управління захисту економіки в Дніпропетровській області Національної поліції України, передає Depo.Дніпро.
Потужність виробництва складала близько 50 тон харчової продукції, що забезпечувало організаторам щомісячних прибутків у сумі 900 тисяч гривень.
Виготовлялися та фасувалися овочі в умовах явного порушення санітарних норм.
За результатами проведеного лабораторного дослідження салатів "по-корейськи", виявлено кишкову паличку, яка при вживанні в їжу є небезпечною для здоров’я людини.
Збували зловмисники продукцію на ринках м. Дніпро та області, включаючи мережу відомих супермаркетів.
У рамках відкритого за ст. 227 (Випуск або реалізація недоброякісної продукції) Кримінального кодексу України кримінального провадження, проведено санкціоновані обшуки у виробничому приміщенні та за юридичною адресою товариства.
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро