У супермаркетах Дніпропетровщини масово збували заражену моркву

Зловмисники організували у м. Дніпро цех з виготовлення салатів "по-корейські"

Про це йдеться у повідомленні Управління захисту економіки в Дніпропетровській області Національної поліції України, передає Depo.Дніпро.

Потужність виробництва складала близько 50 тон харчової продукції, що забезпечувало організаторам щомісячних прибутків у сумі 900 тисяч гривень.

Виготовлялися  та фасувалися овочі в умовах явного порушення санітарних норм.

За результатами проведеного лабораторного дослідження салатів "по-корейськи", виявлено кишкову паличку, яка при вживанні в їжу є небезпечною для здоров’я людини.

Збували зловмисники продукцію на ринках м. Дніпро та області, включаючи мережу відомих супермаркетів.

У рамках відкритого за ст. 227 (Випуск або реалізація недоброякісної продукції) Кримінального кодексу України кримінального провадження, проведено санкціоновані обшуки у виробничому приміщенні та за юридичною адресою товариства.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро