UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Дніпропетровщині різко зросло виробництво ковбаси

Харчові підприємства області за чотири місяці цього року продали продуктів, напоїв і тютюнових виробів на 8 млрд грн

Про це повідомили в управлінні агропромислового розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації, передає Depo.Дніпро.

Такі успіхи в ОДА пов'язують із виходом вітчизняних виробників на зовнішні ринки.

"Виробництво продуктів харчування на Дніпропетровщині зросло, порівняно з аналогічним періодом минулого року, в середньому на 4 %. Все більше виробників створюють системи контролю якості та безпеки харчових продуктів. Підприємства області поступово переходять на європейські стандарти", – зазначили в управлінні.

Виробництво круп за січень-квітень збільшилось на 26 %, ковбас – на 23 %, борошна – на 14 %, безалкогольних напоїв – на 11 %, молока – на 6 %, вершкового масла – на 2 %.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині забороняють до продажу шкідливі продукти.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme