Хліб і м'ясо: Як працює на Дніпропетровщині харчова галузь в умовах війни

На Дніпропетровщині підприємства харчової галузі працюють стабільно

Сергій Колмогоров

Голова Дніпропетровської обласної організації харчової промисловості профспілок працівників АПК України Світлана Тіницька зазначила, що підприєства харчової промисловості області працюють стабільно. Раніше місцева влада заявляла, що ніч з 7 на 8 березня була найспокійнішою з початку війни.

"Жодних проблем із продовольчим забезпеченням в області немає. Працівники хлібобулочних, молочних, м’ясних підприємств щодня на робочих місцях. Галузь працює спокійно та стабільно", – зазначила вона.

Нагадаємо, за добу із залізничного вокзалу Дніпра евакуювалися понад 14 тисяч людей.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро