UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Дніпрянам розповіли, як правильно харчуватися під час Великого посту

Обмежувати харчування вагітних і дітей фахівці не рекомендують

Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровської облдержадміністрації, передає Depo.Дніпро.

На думку фахівців департаменту охорони здоров'я ОДА, гарним джерелом енергії будуть крупи – вівсяна, гречана, перлова, ячмінна, пшенична, кукурудзяна. Вони можуть стати основою для столу і втамують голод, адже містять білок.

Свіжі, солоні й мариновані фрукти та овочі – солодкий перець, зелень, капуста, гарбуз, картопля, морква. Вони чудово доповнять будь-яку страву і насичать організм необхідними вітамінами.

Корисними будуть бобові, сухофрукти і горіхи. Зі смаколиків – мед  і варення.  Можна скуштувати злакові хлібці, булочки та макарони.

З напоїв – чай, узвар, сік, кава, компот, соєве, мигдальне та кокосове молоко.  

Нагадаємо, у Дніпропетровській області знижується рівень захворюваності на ГРВІ.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme