UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Фронтмен "Кімнати Гретхен" співав на "Стопудівці" у Дніпрі з гучномовцем (ВІДЕО)

Окрім іменитих хедлайнерів на сцені фестивалю 17, 18 та 19 серпня побували не такі відоми, але не меньш запальні місцеві гурти

Про це пише Depo.Дніпро.

У Дніпрі на Монастирському острові 17, 18 та 19 серпня пройшов музичний фестиваль "Стопудівка". Окрім іменитих хедлайнерів на сцені побували не такі відомі, але не меньш запальні гурти з Дніпра.

На головній сцені пролунали пісні гуртів "Гражданин Топинамбур" та "Натоліч". І не тільки.

Фронтмен "Натоліча" Констянтин Рафальський під час виступу поділився з фанами своїми взаємовідносинами із братом Данилом Рафальським Він розповів, як ще в дитинстві вони почали разом створювати музику.

Після виступу головного хедлайнера - "Бумбокса" гурт "Radionika" зібрав лише два десятка слухачів. Однак ця цифра стрімко зросла. Під кінець виступу під кавери на "Red Hot Chili Peppers", "Depeche Mode" та "The Black Keys" танцювали та підспівували близько двох сотень людей.

Після виступу "Антитіл" гурт "Red Wolf" порадував своїх прихильників каверами "Counting Stars" від "OneRepublic", "Radioactive" від "Imagine Dragons", "Highway to Hell" від "AC/DC" та "Whole Lotta Love" гурту "Led Zeppelin". Одразу після них на сцену "Green stage" вийшов гурт "Кімната Гретехен", який завершив свій виступ лише о 03:00. Але на цьому другий день фестивалю не завершився. Слухачі не бажали розходитися і викликали музикантів на біс. Хоча організатори вже відключили техніку та вимкнули мікрофони, фронтмен "Кімнати Гретхен" задовольнив прохання фанів і заспівав, використовуючи гучномовець.

Нагадаємо, на "Стопудівці" у Дніпрі відбувся спільний виступ "Бумбокс" та "O.Torvald", фронтмен "Ляпіс 98" читав вірші та хедлайнери виходили на біс.

Відео: Facebook Radionika

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme