У Дніпрі обвинувачений у розкраданні підлеглий Філатова заявляє про "підставу"

Директор департаменту житлового господарства міської ради Владислав Грицай спростував інформацію щодо завдання бюджету Дніпра збитків на 2,5 млн гривень

У Дніпрі обвинувачений у розкраданні під…

Про це повідомляє прес-служба Дніпровської міськради, передає Depo.Дніпро.

У підозрі правоохоронці вказують три ліфти: один на вулиці Богомаза, 190 та два на площі Вокзальній, 1. Але наразі ці ліфти працюють, і, як свідчать документи, вони запущені в експлуатацію в кінці грудня, що дозволяє договір.

"Таких адрес, за яким були укладені угоди, а роботи не проводилися, немає", – зазначив Грицай.

Адвокат Владислава Грицая пояснює: правоохоронці перевіряли ліфти, коли робота ще не була завершена.

Більше того, на момент перевірки гроші за роботи не були сплачені в повному обсязі, хоч правоохоронці стверджують протилежне. Останні проплати здійснювалися 27 та 28 грудня, після запуску ліфтів, адже раніше зробити це було неможливо: без експертної печатки казначейство просто не перерахувало б кошти.

За словами чиновника, вже тиждень слідчий переносить дати допитів, посилаючись на те, що йому необхідно розібратися та визначитися, коли все ж таки їх призначати. Грицай збирається подавати позов до суду.

Підозрюють директора департаменту житлового господарства міської ради за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) та ч. 1. ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що департамент захисту економіки Національної поліції України повідомив про підозру Владиславу Грицаю. Правоохоронці стверджують, що вони задокументували злочинну діяльність начальника Департамента та довели його причетність до виплати підрядним компаніям понад 2,5 мільйона гривень за ремонт ліфтів, але робота не була виконана.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme