Начальник патрульних Дніпра став заступником головного поліцейського області

Начальник патрульної поліції Дніпра Володимир Богоніс призначений на посаду звільненого заступника головного поліцейського Дніпропетровської області

Начальник патрульних Дніпра став заступн…

Про це йдеться у повідомлені департаменту комунікації Національної поліції України, передає Depo.Дніпро.

За наказом голови Національної поліції України Сергія Князєва виконуючим обов'язки керівника поліції у Дніпропетровській області по громадській безпеці призначений керівник патрульної поліції Дніпра Володимир Богоніс. Наказ вступив в силу з 10-ї години ранку.

Цю посаду раніше займав полковник Сергій Манза, який був звільнений Аваковим через події 9 травня під час масових заходів біля пам'ятнику Слави.

Нагадаємо, що 9 травня у Дніпрі під час ходи до пам'ятника Слави сталася бійка між АТОвцями, молодиками з оточення нардепа Олександра Вілкула і поліцією. У Дніпрі хода до 9 травня рясніла партійною символікою "Опоблоку", "Батьківщини" і "Соціалістів". Напередодні ветерани АТО зверталися до політичних партій з проханням обійтися без символіки на 9 травня. За даними поліції, у бійці постраждали понад 10 городян і поліцейських. Бійці АТО збирають відеодокази застосування поліцейських дубинок проти АТОвців. Біля цирку поліція жорстко затримала групу націоналістів. Аваков звільнив керівників дніпровської поліції після подій 9 травня.

Як раніше повідомляли Depo.Дніпро, у першому інтерв'ю на посаді начальника патрульної поліції Володимир Богоніс пообіцяв, що дніпропетровські копи будуть жорсткими, але зроблять місто зручним, і стануть основою нової поліції.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme